Om Sidan

Välkommen till Inmybackyard.se!

Bostäder, bostadsbrist, hemlöshet och tips för att flytta hemifrån. Ja, hos oss kan du läsa om det mesta som rör bostäder. Vi heter Frida och Alexander, ett par som bägge kämpat i år för att hitta en bostad. Stockholm är väl kanske värst av alla län, men det är faktiskt bostadsbrist i hela landet. Vi startade den här sidan för att hjälpa dig som kanske snart ska flytta hemifrån och letar lya, eller för dig som nyligen förlorat din bostad och numer inte vet hur du ska göra.

Hos oss kan du alltid ta del av informativ läsning om allt som rör bostadsmarknaden, dess konsekvenser och mycket mer. Tips och råd har vi såklart också! Även om bostadsmarknaden i Sverige är deppig finns det ljusglimtar även här. Så om du håller på att ge upp hoppet på en egen bostad ber vi dig stanna kvar en liten stund till. Kolla in våra artiklar om tips för dig som ska flytta för att lära dig fler knep inför lägenhetsjakten.

 

Frida & Alexander

Frida heter jag, född och uppvuxen i Stockholm. Jag har haft stor tur när det kommer till lägenhet i huvudstaden, tack vare att mina föräldrar ställde sig i den ökända bostadskön för länge sedan. Alexander är dock från andra sidan landet, i en medelstor stad, och fick uppleva bostadsbristen full-on när han flyttade hit. Nu bor vi bägge i ett förstahandskontrakt innanför tullarna. Allt är möjligt!